Τρίτη 26 Ιουνίου 2007

Ήμασταν δυο, ήμασταν τρεις, ήμασταν...

Ή αλλιώς... κάνε το καλό και ρίξτο στο γυαλό!
Όλα ξεκίνησαν όταν το Αγόρι κι εγώ μετά από ατέλειωτες ώρες στο τηλέφωνο, καταλήξαμε στις ημερομηνίες ταξιδίου και συνάντησής μας. Επειδή η ημερομηνία αυτή είναι τελικά πιο κοντά από ότι φανταζόμουν κι επειδή όλα τα σύνεργα του μπάνιου μου, δηλαδή σέξι μαγιώ, μπουρνοζοπετσέτα γνωστής φίρμας, αέρινο μαρκάτο φόρεμα (δηλαδή πιο συγκεκριμένα, κουβαδάκια, παλιά μπλουζάκια, και τσάντες δώρο από εταιρίες καλλυνιτκών) βρίσκονται εις το πατρικό εξοχικό, έλαβα την απόφαση (κατόπιν ανωρίμου σκέψεως). να μεταβώ και να τα πάρω. Όλα καλά ως εδώ. Το ΄θεματάκι μου ξεκίνησε όταν σκέφτηκα (ναι ναι, ανώριμα ως άνω) να μην πάω και να γυρίσω ολομόμναχη αλλά να πάρω και καμία φίλη, να γίνει λίγο πιο ευψάριστο το ταξίδι.
Αποτέλεσμα:
Μαζί μου θα έρθουν ΤΡΙΑ ακόμη άτομα, δύο φίλες ( μία εκ των οποιών και συνάδελφος) και μία παλή συνάδελφος (την οποία προσκάλεσε με πρωτοβουλία της η ως άνω φίλη και συνάδελφος η οποία κινδυνεύει να χάσει ένα από τα δύο χαρακτηριστικά της !).
Τέλος πάντως το...τρελλό πανηγύρι ξεκινάει αύριο μετά τη δουλειά, όταν θα παμε all together και (ω τι τρέλλα) θα γυρίσουμε μεθαύριο πρωί α΄φοί θα σηκωθούμε 8.οο το πρωί για μπάνιο!

Χεεεεεελπ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: